...egyszerűség, szépség, teljesítmény...

hu  en

Miért CR?

 

A három elem, ami meghatározza irányvonalunkat:

 

  • Hatékonyság: a kerékpár használati tárgy, legfontosabb követelménye a hatékony működés. Sok más egyébként esztétikus elképzeléssel ellentétben a mi kerékpárjaink elsődleges tervezési szempontja a hatékony hajtáslánc.
    Elegancia: Az effektív erőátvitelhez elegáns külső párosul. A legkorszerűbb kompozit anyagok a merevség mellett kecses eleganciát kölcsönöznek kerékpárjainknak, ami a korszerű tervezés egy alappillére.
  • Egyszerűség: Sajnos ma már sokszor elfeledkeznek erről a szintén fontos követelményről. Az, hogy a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is megbízhatóak kerékpárjaink a megfelelő anyagválasztás mellett a túlbonyolított megoldásoktól mentes tervezés és gyártás a felelős.

 

További előnyök, amiket kínálunk:

 

  • Testreszabhatóság: a pedáltávolság, ülés dőlésszöge, a kormány hossza és szöge is szabadon változtatható az optimális testhelyzet elérése érdekében. Lehetőség van még az első villa cseréjére is, amivel a hajtóműpozíció is állítható. Általánosságban véve az alacsonyabb hajtúműpozíció ergonómikusabb testpozíciót eredményez, míg a magasabb lábpozíció a légellenállás csökkentésében segítheti a kerékpárost. Kompatibilitási kérdésekkel kapcsolatban keresd ügyfélszlgálatunkat vagy kereskedőinket!
  • Új anyagok: a hőre keményedő rendszerek mellet hőre lágyuló anyagokat is használunk kerékpárjainkban
  • Karbon vázszett a hagyományos alumínium fekvőkerékpárok áráért.

 

Többet szeretnék megtudni a karbon vázszettekről!

http://carbonrecumbent.com/ | Telefon: +36 88 451 648 +36 88 451 249 Fax: +36 88 597 130